Aplicatia Vrajitorul.eu


Intrebari Frecvente

Baza de date "Vrajitorul" contine informatii din urmatoarele surse:

 1. Ministerul Finantelor Update la 3 luni
 2. Monitorul Oficial al Romaniei
 3. Buletinul Procedurilor de Insolventa
 4. Oficiul National al Registrului Comertului
 5. Portalul Instantelor
 6. www.urbannews.ro
 7. Baza de date Anaf cu obligatiile restante la bugetul de stat si restantele la CNAS
 8. Alte surse publice
Avantajul folosirii unui numar mare de surse este posibilitatea de a compara si intercorela datele. Exista multe firme cu denumiri foarte asemanatoare, sau chiar identice, pe care insa le puteti diferentia dupa codul fiscal sau judetul in care sunt inregistrate. Si mai mult, un numar mare de companii au mai multe filiale, adresa filialei cu care sunteti in contact putand sa difere de adresa de facturare.

Aplicatia "Vrajitorul" este utila firmelor ce se incadreaza in urmatoarele categorii:
 • Intermediari credite
 • Societati asigurari
 • Banci
 • Detectivi, Jurnalisti, Recuperatori debite
Datele oferite de "Vrajitor" intr-o maniera concisa si exacta reduc timpul necesar unui angajat din domeniul bancar sau al asigurarilor pentru analiza eligibilitatii unei firme sau a unei persoane pentru acordarea unui credit sau pentru incheierea unei polite de asigurare. Astfel, bancile sau societatile de asigurari pot afla inclusiv datele pe care unele persoane nu le declara si pot verifica acuratetea informatiilor primite.
 • Call centers
 • Distribuitori, companii implicate in campanii de marketing direct
 • Agenti de vanzari
Daca ati ales sa elaborati si sa intreprindeti o campanie de marketing direct, date ca profitul anual, numarul de angajati si domeniul de activitate pot fi foarte utile atunci cand elaborati o oferta pentru o firma cu care nu ati mai avut contact, intrucat puteti personaliza oferta in functie de datele obtinute. In loc sa trimiteti o oferta prea stufoasa puteti selecta numai produse sau servicii in concordanta cu standardul clientului. Partenerii dumneavoastra vor fii impresionati de ofertele punctuale primite de la dumneavoastra.

Prezentare vrajitorul  

Cod Promo

Cod:

Intra in cont

E-mail: Parola:

Retine date de conectare

Recupereaza parola
« Vezi versiunea mobile