Stimati clienti,
Momentan, din motive tehnice, nu mai furnizam serviciile oferite pana acum de Vrajitorul.Eu.
Va multumim pentru intelegere.
Echipa Vrajitorul.Eu


Urban Planificator - aplicatia software de care aveti nevoie

Va oferim posibilitatea de a testa aplicatie Urban Planificator - software care va ofera gestiunea eficienta a activitatii de vanzari si de urmarire a incasarii debitelor pentru absolut toate tipurile de afaceri si de orice dimensiune.

Este un soft indispensabil daca aveti un volum de lucru mare si doriti sa mariti eficienta activitatii astfel incat sa cresteti randamentul de lucru al angajatilor Dvs.

Mai multe informatii aici

Aplicatia software poate fi adaptata si personalizata perfect pentru nevoile companiei dvs.

Specialistii nostri sunt gata sa se deplaseze la sediul firmei dvs. pentru a discuta despre cea mai buna solutie software care sa va ajute in gestionarea cat mai eficienta a activitatii pe care o desfasurati. De asemenea oferim Mentenanta si suport pentru folosirea tuturor aplicatiilor dezvoltate de noi, si training pentru angajatii companiei dvs. Nu lasam nicio problema nerezolvata !


Din 25 mai 2018 se vor produce schimbări importante în legislația privind protecția datelor personale în Europa, odata cu intrarea în vigoare a Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale va rugam sa accesati sectiunea : Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Intra in cont

E-mail: Parola:

Retine date de conectare

Recupereaza parola

VRAJITORUL.EU va pune la dispozitie informatii despre firme, doar la un click distanta, oricand si la orice ora




Oferta SPECIALA
Urban & Asociatii




« Vezi versiunea mobile