Termeni si conditii


Accesul in baza de date a  „Vrajitorului” se face pe baza de credite. Cumparand de exemplu 100 credite veti putea efectua 50 de cautari in Vrajitorul sau veti putea vedea 10 fise de firma. Cumparand un abonament pentru compania dumneavoastra, toate cautarile efectuate de angajati se vor contoriza in acelasi cont.

Preluarea datelor(crawling-ul) este interzisa fara acordul scris al SC VRAJITORUL.EU SRL

O cautare o data facuta de pe contul dumneavoastra va fii retinuta si nu va trebui sa mai platiti inca o data pentru a gasi rezultatele respective.

Platile pentru activarea creditelor de acces in "Vrajitorul" se pot face prin ordin de plata.

Contul bancar catre care trebuie emis ordinul de plata este: RO67RZBR0000060009629347 / RAIFFEISEN AG LUJERULUI.

Comandarea creditelor demo sau platite echivaleaza cu introducerea in sistemul de newsletter al site-ului Vrajitorul.eu prin care veti fi mereu in contact cu ultimele noutati aparute pe site.

Contul bancar catre care trebuie emis ordinul de plata este:
Cont :RO40 RZBR 0000 0600 1059 5662
Banca Raiffeisen Bank-Agentia Lujerului

Dupa efectuarea unei comenzi veti primi o proforma pe baza careia trebuie sa efectuati plata.
In momentul in care avem confirmarea efectuarii platii vom incarca in contul dvs creditele si veti fi anuntat prin e-mail la adresa completata in formularul de Creare cont.

Plata online

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.vrajitorul.eu?

Vrajitorul.eu SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Vrajitorul.eu SRL, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Vrajitorul.eu SRL si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Vrajitorul.eu SRL si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate Vrajitorul.eu SRL SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

4. Cont DEMO

Un cont demo poate fi obtinut in urmatoarele conditi:

  • O singura data de la o adresa IP si o singura data pe o adresa de e-mail. Suntem constienti ca de la o adresa ip pot intra mai multe persoane, in aceste cazuri putem face o exceptie numai in cazul unei solicitari prin e-mail.
  • O singura data de o persoana fizica/juridica
  • Datele oferite sa fie complete si corecte
  • Nu cream conturi demo in urmatoarele conditii:
    • Oferirea de informatii despre alte persoane fizice sau juridice
    • Schimbarea adresei IP prin folosirea de proxy-uri sau alte tehnici specifice
    • Orice alta varianta ce se va dovedi frauduloara

 

Intra in cont

E-mail: Parola:

Retine date de conectare

Recupereaza parola

VRAJITORUL.EU va pune la dispozitie informatii despre firme, doar la un click distanta, oricand si la orice ora

« Vezi versiunea mobile
Tip Pachet Credite Cost per credit Cost Cost+TVA
Monitorizare Procese /1 An 1 450.000000 450 RON 558 RON
Monitorizare Insolventa Personalizat 1 500.000000 500 RON 620 RON
Abonament monitorizare insolventa / 1An 1 450.000000 450 RON 558 RON